Napovan Distribution

Napovan Distribution SRL, societate romana, cu capital integral privat, are ca obiect de activitate productia si comercializarea unei game variate de echipamente de siguranta, pentru rezervoare petroliere atmosferice,  conducte transport, produse petroliere și stații alimentare carburanți.

Echipa noastră de specialiști va asigura servicii de mentenanța preventiva pentru echipamentele produse cat si pentru cele pe care le aveti in exploatare in momentul de fata. Dispunem de echipamente moderne pentru masurarea parametrilor de functionare ale produselor executate sau ale celor pentru care asiguram mentenanta cat si verificarea periodica.

Opritori de flacari

Opritorii de flacari sunt echipamente stationare folosite pentru a impiedica propagarea unei flacari sau patrunderea unei scantei intr-o incinta tehnologica de tip conducta, rezervor, gazometru, cisterna, etc..

Datorita complexității factorilor ce influențează comportarea in exploatare a opritorilor de flacari, este cert faptul ca se poate ajunge la o crestere a duratei de functionare a acestora, prin aplicarea unor masuri combinate care au ca scop imbunatatirea calitatii, doar utilizand tehnologii de fabricatie moderne si conditii de lucru perfect adaptate aplicatiilor pentru care au fost proiectate aceste dispozitive.

opritori de flacari

Pe masura dezvoltarii tehnologiilor de obtinere a materialelor  avand caracteristici mecanice superioare (rezistenta mecanica ridicata, rezistenta la coroziune, rezistenta la expunere indelungata la temperaturi ridicate, etc.)  s-au imbunatatit si performantele in functionarea opritorilor de flacari. La aceste considerente se adauga si sporirea exigentelor, prin https://bestessayes.comhttps://10pagepapers.com/ normative, in privinta masurilor de securitate obligatorii, impuse in sectoarele cu grad ridicat de explozii.

Pentru mai multe detalii despre opritorii de flacari click aici.

Supape Mecanice de Respiratie

Supapele mecanice de respiratie sunt dispozitive de siguranta si se folosesc pentru protectia rezervoarelor, impotriva suprapresiunilor si vacuumurilor ale caror valori depasesc limitele indicate de proiectantul

rezervorului.Supape Mecanice de respiratie

 

Acest tip de supape asigura “mica” si “marea” respiratie a rezervoarelor, functionand pe principiul inchiderii si deschiderii clapetelor, sub actiunea fortei de presiune, respectiv a greutatii proprii.

Pentru mai multe detalii despre Supape Mecanice de Respiratie click aici .

Supape Hidraulice de Siguranta

Supapele hidraulice de siguranta sunt elemente componente ale echipamentelor de respiratie si de siguranta ale rezervoarelor petroliere , avand rolul de a mentine in limitele prescrise valorile suprapresiunii, respectiv vacuumului din spatiul de gaze-vapori al acestora, ele intrand in functiune in momentul defectarii supapelor mecanice de respiratie sau atunci cand capacitatea de evacuare a supapelor mecanice de respiratie se dovedeste a fi ineficienta.

Pentru mai multe detalii despre supape hidraulice de siguranta click aici.

supape hidraulice de siguranta

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *